dinsdag 15 januari 2013

Carnavalswinkel in Lemelerveld weer open!

Dit jaar is er niet gekozen voor een aparte winkel, maar de carnavalswinkel zal als “shop in shop” in onze winkel te vinden zijn.

Hiervoor is er intern het een en ander verbouwd. Het magazijn is bij de bestaande winkel aangetrokken zodat er nog meer ruimte beschikbaar is dan voorgaande jaren. Voldoende ruimte voor de grote collectie carnavalskleding met bijpassende accessoires, pruiken, hoeden en petten en alles wat je maar nodig hebt voor de perfecte carnavalsoutfit.

“Omdat we de collectie enorm uitgebreid hebben dit jaar, waren we op zoek naar een plek waar alles mooi gepresenteerd kan worden.
Ook vinden we het belangrijk dat de winkel zoveel mogelijk open kan zijn. De carnavalswinkel onderbrengen in onze bestaande winkel is dus de ideale oplossing! “ Aldus de dames van de Kaborij.

Dit jaar is vooral de collectie carnavalskostuums enorm uitgebreid. Veel trendy en hippe kleding, zoals panter en dierenprints, sexy uniformen en pluche kleding in fluorkleuren.
Maar natuurlijk ontbreken de “klassiekers” niet. Mooie clownskostuums, piraten, ridders en prinsessenkleding zijn volop te vinden.
En natuurlijk niet onbelangrijk…net even goedkoper dan elders!
Voor ieder budget is er wel een leuke outfit te vinden.

De hele collectie staat ook online op www.kaborij.nl
Lekker gemakkelijk thuis vast snuffelen in de webwinkel…
Of natuurlijk direct bestellen!

De openingstijden van de Kaborij zijn:
• Maandag: 13.30-18.00 uur
• Dinsdag t/m Vrijdag: 08.30-12.30 en 13.30-18.00 uur
• Vrijdagavond Koopavond
• Zaterdag: 08.30-16.00 uur




Geen opmerkingen:

Een reactie posten